Django Wagner

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden.

Snollebollekes

Inmiddels is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag:, in het voetbalstadion of bij Formule 1 altijd en overal gaat iedereen van “Links naar Rechts.

Sonny Lorenzo

De laatste jaren ben ik nationaal bekend geworden door mijn deelname aan het SBS6 programma 'Wereldreis op wielen' en in 2021 'Temptation Island: Love or Leave'. Hierdoor ben ik inmiddels te boeken als model, dj en influencer.

Rapper Sjors

Rapper Sjors uit Brunssum was 28 maart 2013 te gast in het programma Man Bijt Hond van de NCRV. De volgende dag was Rapper Sjors het gesprek van de dag! Rapper Sjors rapt over zaken die hem bezig houden. Uiteraard geheel in zijn eigen flow. Op dit moment is hij druk bezig in de studio voor een compleet album.

Zanger Kafke

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.

Buren Van De Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!